La Bottega
Selskabsmenu ud af huset
Selskabsmenu ud af huset 2023
BUFFET
(Vær opmærksom på at selskabsmenuerne skal bestilles af minimum 10 personer og seneste frist for afbestilling er 72 timer før)
Øverst på listen her finder du vores udvalg af Buffet og længere nede på siden kan du se ala carte menuerne.
Buffet 1
Affettati misti, olive, pesto al basilico e tzatziki
Fad med specialiteter fra huset. Vi blander 5 slags, f.eks. Bresaola, San Daniele skinke, Chianti skinke, Coppa, fennikel pølse, Milanese pølse, Napoli pølse, Spianata pølse, dertil kommer oliven, hjemmelavet pesto og hjemmelavet Tzatztiki.
Insalata Caprese
Bøffel mozzarella med frisk tomat, basilikum og olivenolie.
Insalata di Pollo con salsa al Rafano
Carlo’s signaturret, kyllingesalat med trøffelolie og en sur-sød peberrodsdressing
Verdure miste
Grøntsager tilberedt på forskellig vis
Pris pr. person 139,-
Buffet 2
Affettati misti, olive, pesto al basilico e tzatziki
Fad med specialiteter fra huset. Vi blander 5 slags, f.eks. Bresaola, San Daniele skinke, Chianti skinke, Coppa, fennikel pølse, Milanese pølse, Napoli pølse, Spianata pølse, dertil kommer oliven, hjemmelavet pesto og hjemmelavet Tzatztiki.
Insalata di Pollo con salsa al Rafano
Carlo’s signaturret, kyllingesalat med trøffelolie og en sur-sød peberrodsdressing
Porchetta al forno
Ovnstegt porchetta (rullet svinebryst) med hvidløg, rosmarin og fennikelfrø
Straccetti di vitella con Limone e Timo
Tynde skiver af kalveinderlår med citron og timian
Verdure miste e Patate al Forno
Grøntsager og råstegte kartofler.
Pris pr. person 199,-
Buffet 3
Vitello tonnato
Rosa stegt kalvelårtunge med tun-cremesauce.
Insalata Caprese
Bøffel mozzarella med frisk tomat, basilikum og olivenolie.
Verdure miste
Grøntsager tilberedt på forskellig vis
Costata al forno con salsa ai funghi e tartufo
Rosastegt kalve ribeye med svampesauce
Agnello stufato con finocchi al vino bianco
Hvidvinsstuvet lammebov med fennikel og krydderier
Insalata d’orzo e Patate al forno
Perlebygsalat og ovnstegte kartofler.
Browni ai 2 cioccolati con gelato della casa
Brownie af 2 chokolader med hjemmelavet is.
Pris pr. person 289,-
Buffet 4
Affettati misti, olive, pesto al basilico e tzatziki
Fad med specialiteter fra huset. Vi blander 5 slags, f.eks. Bresaola, San Daniele skinke, Chianti skinke, Coppa, fennikel pølse, Milanese pølse, Napoli pølse, Spianata pølse, dertil kommer oliven, hjemmelavet pesto og hjemmelavet tzatziki
Vitello tonnato
Rosastegt kalve lårtunge med tun-cremesauce.
Insalata di Pollo con salsa al Rafano
Carlo’s signaturret, kyllingesalat med trøffelolie og en sur-sød peberrodsdressing
Noce di cervo al forno con funghi
Rosastegt kronehjorte inderlår med svampe ragout
Filetto di manzo con zucchini e tartufo
Rosastegt oksemørbrad med squash og trøffel
Insalata di bulgur, Verdure miste e patate al frono
Bulgursalat, grøntsager og råstegte kartofler
Macedonia di frutta con gelato della casa
Frugtsalat marineret med citron og hvidvin, hertil hjemmelavet is.
Pris pr. person 329,-
(Vær opmærksom på at selskabsmenuerne skal bestilles af minimum 10 personer og seneste frist for afbestilling er 72 timer før)
Antipasti / Forret
(Vær opmærksom på at selskabsmenuerne skal bestilles af minimum 10 personer og seneste frist for afbestilling er 72 timer før)
Pris pr. person.
-
Affettati misti Kr. 65,-
Fad med Italienske og hjemmelavede Danske specialiteter. Vi blander 5 slags, feks. Bresaola, San Daniele skinke, Chianti skinke, Coppa, fennikel pølse, Milanese pølse, Napoli pølse, Spianata pølse, hjemmelavet paté. Dertil kommer oliven og hjemmelavet pesto.
-
Vitello tonnato Kr. 65,-
Kalvefilet med tun cremesauce
-
Verdure miste Kr. 65,-
Aubergine, squash, peberfrugt, og løg. Tilberedt på forskellig vis
-
Insalata di pollo Kr. 65,-
Carlo’s signaturret, kylling salat med trøffelolie og en sur-sød peberrodsdressing
-
Insalata Caprese Kr. 65,-
Bøffel mozzarella med tomat, basilikum og olivenolie
-
Insalata di fagioli bianchi con tonno e cipolla Kr. 65,-
Salat af hvide bønner med tun, løg og krydderurter
-
Insalata con Salmone affumicato e salsa alla senape Kr. 75,-
Grøn salat med varmrøget laks serveret med sennep-honning dressing
-
Insalata di polpo, patate e sedano Kr. 75,-
Klassisk salat af oktopus med selleri og kartoffel, marineret med en citron vinaigrette
-
Prosciutto di San Daniele con melone Kr. 75,-
San Daniele skinke serveret med melon (kun i melon sæson)
-
Bresaola con crema di ricotta al limone e tartufo Kr. 75,-
Lufttørret bresaola serveret med ricottaost tilsmagt med citronskræl, trøffelolie og krydderier
-
Carpacci misti di filetto e bresaola con rucola e parmiggiano Kr. 85,-
Carpaccio af oksemørbrad og Bresaola med rucola og parmesan
Secondi / Hovedret
Pris pr. person.
-
Fjærkræ:
-
Pollo alla Romana Kr. Lille 45,- // Stor 79,-
Typisk ret fra Rom, kylling sauteret på panden, serveret med rød og gul peberfrugt i hvidvin-sauce og krydderurter
-
Pollo alla cacciatora Kr. Lille 45,- // Stor 79,-
Pandestegt kylling med oliven og krydderurter, i hvidvin-eddike sauce
-
Porchetta di tacchino al forno Kr. Lille 45,- // Stor 79,-
Ovnstegt kalkun-porchetta med krydderier
-
Petto di faraona con pomodori secchi e pesto Kr. 95,-
Perlehønebryst fyldt med semi-dried tomat og basilikum-pesto
-
Gris:
-
Porchetta di maiale Kr. Lille 45,- // Stor 79,-
Klassisk langtidsstegt rullestegt af svinebryst, fyldt med fennikelfrø, hvidløg, peber og rosmarin
-
Capocollo di cinghiale brasato al vino Kr. Lille 55,- // Stor 99,-
Nakkefilet af vildsvin braiseret med urter og krydderier i hvidvin
-
Lam:
-
Coscio d’agnello al rosmarino Kr. Lille 55,- // Stor 99,-
Ovnstegt lammekølle med hvidløg og rosmarin
-
Agnello stufato con finocchi al vino bianco Kr. Lille 55,- // Stor 99,-
Hvidvinsstuvet lammebov med fennikel og krydderier
-
Kalve/Okse
-
Stufato di manzo con piselli e patate Kr. Lille 45,- // Stor 79,-
Stuvet okseklump i en let tomatsauce med ærter, urter og kartofler
-
Straccetti di vitello al limone e timo Kr. Lille 55,- // Stor 99,-
Tynde skiver af kalveinderlår stegt på panden og serveret med citron/timian sauce
-
Bocconcini alla romana Kr. Lille 55,- // Stor 99,-
Tynde skiver af kalveinderlår, fyldt med italiensk skinke og salvie og serveret i marsalavin sauce
-
Costata al forno con salsa ai funghi e tartufo Kr. Lille 69,- // Stor 129,-
Rosastegt kalve rib-eye, serveret med en svampe sauce tilsmagt trøffel
-
Arrosto di manzo al forno con sua salsa Kr. Lille 69,- // Stor 129,-
Rosastegt oksefilet med krydderier og egen sauce
-
Filetto di vitella con salsa di zucchini e tartufo Kr. Lille 99,- // Stor 179,-
Rosastegt kalvemørbrad, serveret med squash og trøffelsauce
-
Costata di manzo al forno con funghi misti (min. 15 pers.) Kr. 175,-
Rosastegt kalvemørbrad, serveret med squash og trøffelsauce
-
Vildt:
-
Noce di cervo al forno con salsa di funghi e timo Kr. Lille 69,- // Stor 129,-
Langtidsstegt krondyr-inderlår med krydderier, serveret med svampe og timian sauce
-
Fisk:
-
Filetto di salmone al forno con salsa al limone Kr. Lille 69,- // Stor 129,-
Ovnbagt laksefilet med citron og friske krydderurter, serveret med en citronsauce
Contorni- Tilbehør
Pris pr. person.
-
Insalata mista Kr 29,-
Blandet salat af sæsonens grøntsager
-
Insalata di bulgur con verdure Kr 29,-
Bulgursalat
-
Patate al forno Kr 19,-
Råstegte kartofler med hvidløg og rosmarin
-
Focacce Kr 185,- /kg
Vælg mellem tomat/basilikum eller kartoffel/rosmarin efter vægt
Dolci - Dessert
Pris pr. person.
-
Tiramisú Kr 35,-
Klassisk tiramisu med ladyfinger-kiks og mascarponecrème
-
Delizia al limone con gelato Kr 35,-
Citron delice med hjemmelavet sorbet
-
Browni misto con gelato Kr 45,-
Lys og mørk brownie med hjemmelavet is
-
Gelato misto Kr 45,-
Isbuffet m/ 3 slags hjemmelavet italiensk is, sprøde kræmmerhuse og diverse
-
Macedonia di frutta fresca com Gelato della casa Kr 45,-
Frugtsalat marineret med citron og hvidvin, hertil hjemmelavet is