Om os

Om os

Vi er en lille, autentisk og italiensk butik med eget bageri, hjemmelavede lækkerier, slagterspecialiteter fra Slagteren & Kokken i Gistrup. Vi har mad ud af huset, salg af vin, olie, is, frisk pasta og meget andet…

Brix Gaard i Aalborg

Brix Gaard er oprindeligt et bindingsværkshus med sprossevinduer, og denne stil er naturligvis blevet bevaret så vidt muligt for at fastholde bygningens oprindelige udtryk. Brix Gaard er et af Aalborgs ældste og mest markante bevaringsværdige bygninger.

Selvom det i 2014 ikke længere er usædvanligt, at en italiensk restauratør åbner i Aalborg, er det stadig vigtigt at respektere denne særlige adresse, der i århundreder har været en købmandsgård. Det er en respekt, som en romer som ingen anden forstår.

Brix Gaards historie kan spores tilbage til 1650’erne, og ifølge skiltet over porten er bygningen næsten 100 år ældre. Den næste del af denne historiske fortælling handler om etableringen af en italiensk kvalitetsrestaurant, der skabes i harmoni med de historiske og nordjyske omgivelser.

Den smukke, gamle købmandsgård Brix Gaard, der ligger på hjørnet af Doktorens Gyde og Adelgade og har indgang fra C.W. Obels Plads, har gennemgået en respektfuld og gennemtænkt ombygning indvendigt samt en nænsom renovering udvendigt. Arbejdet er udført under ledelse af arkitekt Torsten Rosendahl fra arkitektfirmaet Andersenrosendahl med støtte fra eksperter fra Aalborg Museum.

Aalborgs nye italienske restaurant er nu klar til at tage imod gæster. Bag restauranten står den anerkendte 47-årige romerske kok Carlo Liberati, som fik stor succes i 1990’erne med sit ”no nonsense”-mamma-køkken på Il Mulino ved Cimbertyren. Siden da har han markeret sig som italiensk kok og restauratør flere steder i byen, blandt andet på Rosdahls, Limfjordshotellet og senest på Cupo.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Bestil din Nytårsmenu hos La Bottega

Lækker 4 retters menu fra 399 kr.